Categorii
Cosul tau

Politica de retur

Cum se returneaza produsele?

Toate produsele cumparate de pe www.Atar.ro se pot returna intr-un interval de 14 zile de la primirea coletului. Produsele trebuie sa aiba ambalajul original intact cat si factura fiscala si certificatul de garantie care au fost emise.
Toate produsele returnate trebuie sa fie NEFOLOSITE, noi si in stare perfecta, fara defectiuni, etc.
In cazul in care produsul returnat reprezinta un set, atunci trebuie returnate toate partile componente ale setului, toate in stare noua, nefolosite. Ne rezervam dreptul de a nu accepta produsele returnate care nu respecta regulile mai sus mentionate.
Important: Returul produselor se va face folosind aceeasi metoda de livrare care a fost folosita la expedierea produselor catre dumneavoastra (prin curier rapid).

Cine poate returna produsele?

Produsele achizitionate de pe www.Atar.ro pot fi returnare doar in cazul in care factura fiscala a fost emisa pe persoana fizica (in cazul facturilor emise pe persone juridice, produsele NU se pot returna).

Cum primiti banii inapoi?

Dupa ce produsele au fost returnate de dumneavoastra, se verifica starea lor si, daca aceasta este corespunzatoare, se inapoiaza in contul dumneavoastra bancar (in termen de maxim 30 de zile de la primirea retur a produselor) suma de bani ce reprezinta pretul produselor (nu si costul initial al transportului).

ATENTIE: NU SE ACCEPTA COLETE TRIMISE RETUR CU RAMBURS!
Plata transportului la returul produselor

In cazul in care va hotarati sa returnati unul sau mai multe produse achizitionate de la www.atar.ro trebuie sa achitati integral costul transportului (in momentul expedierii coletului catre noi) de la adresa dumneavoastra pana la sediul nostru.